Monday, April 29, 2013

B.K.Sorana skal spille i elitedivisionen næste sæson

Lørdag den 27/4-13 spillede B:K:Sorana's førstehold i 1 division om oprykningsspil til elitedivisionen og samtidig om landsmesterskabet i 1 divsion.
DM guldKampene foregik i Sorana's lokaler i Sorø hallerne og her var der besøg fra to andre klubber som Sorana skulle dyste med. Horsens som blev nr. 1 i 1 division vest som ligeledes skulle spille om at komme op i elitedivisionen samt om landsmesterskabet i 1 division. Det trejde hold var Spjald som lå til nedrykning i elitedivisionen, og derved skulle spille om at blive i den bedste række.

I første kamp mødte Sorana's hold Horsens, hvor kampen også gjaldt landsmesterskabet i 1. division. Sorana vandt denne kamp med 8 - 0, og dermed vandt Sorana landsmesterskabet og havde et godt udgangspunkt i at spille sig i op i elitedivisionen.DM sølv

Næste kamp stod i mellem Sorana og Spjald, og her vandt Sorana også 8 - 0 og er dermed klar til danmarks bedste række til næste sæson.

Den sidste kamp i mellem Horsens og Spjald gjaldt det den sidste plads i elitedivisionen, og træk Spjald det længste strå ved at vinde 2 - 6.

Det er første gang i B.K.Sorana's historie at klubben skal spille i landest bedste række.


powered by sitecore