Thursday, March 28, 2013

Oprykningsspil til eliten

Klubbens førstehold er klar til at spille om oprykningen til "elitedivisionen", den højste række man kan nå indenfor billardsporten, det vil sige at holdet er blandt de 12 bedste hold i landet. Slutspillet afholdes i B.K.Sorana´s lokaler i weekenden 27 og 28 april, og her er Sorana topseedet, og da nr 1 og 2 rykker op er mulighederne store for at holdet fra næste sæson spiller i den fornemme række.

Følgende 4 hold spiller op oprykning til eliten den 27 og 28 april:

Spjald som blev nummer 11 i elite divisionen og som nu skal spille for at bevare pladsen i den bedste række. Spjald fik et total gennensnit på 53,62

B67 Herning som blev nummer 12 i elite divisionen og som nu også skal spille for at bevare pladsen i den bedste række. B67 Herning fik et total gennensnit på 39,26

Horsens som vandt 1 division i region vest. Horsens fik et totalsnit på 35,69.

Og så er der BK. Sorana som for første gang i klubbens historie kan spille sig op i eliterækken. Sorana vandt 1 Division Øst med et totalsnit på 56,14.

Ud over at der spilles om oprykning til eliten så bliver der over spilles om hvilket hold der er danmarks bedste i 1 division. Dette sker i kampen imellem BK. Sorana og Horsens.
Der bliver masser af spænding og gode kampe, så kom og støt første holdet når de skal prøve at spille sig iblandt de allerbedste i danmark.


powered by sitecore