Tuesday, March 26, 2013

Referat fra BK. Soranas Generalforsamling

Generalforsamlingen i B.K.Sorana blev afholdt i mandags d. 25 marts i lokalerne i Sorø-Hallerne. 28 af foreningens 64 medlemmer havde fundet vej til  generalforsamling nr. 44 i klubbens historie.

Formand Frank M. Jensen bød velkommen og han kunne i sin beretning glæde sig over det år der er ved at være gået, sådan rent "turneringsmæssigt", alle kampe er først færdig spillet i slutningen af Maj, det er de fleste finale runder der mangler af blive afviklet, og her har Sorana flere spillere og hold med helt fremme.
Klubbens førstehold er klar til at spille om oprykningen til "elitedivisionen", den højste række man kan nå indenfor billardsporten, det vil sige at holdet er blandt de 12 bedste hold i landet. Slutspillet afholdes i B.K.Sorana´s lokaler i weekenden 27 og 28 april, og her er Sorana topseedet, og da nr 1 og 2 rykker op er mulighederne store for at holdet fra næste sæson spiller i den fornemme række, hvilket betyder at der blive rigtig gode muligheder for at komme i klubben og se noget meget flot billardspil i den kommende sæson.

Men en sådanne oprykning er jo ikke omkostningsfri, idet holdet nu skal hele landet rundt og spille, i modsætning til nu hvor kampe har foregået på Sjælland og Lolland/Falster, og man har allerede nedsat et hurtigt arbejdene sponsorudvalg, som i den kommende tid skal ud og forsøge at samle nogle sponsorpenge sammen, til dækning af bl.a de store rejseudgifter der følger med en sådanne oprykning.
Så vi håber af bl.a erhverslivet i Sorø og omegn, vil tage godt imod når vi kommer på besøg.

Frank  kom også ind på i sin beretning, at Lørdag i hallen er en succes, og det er det også hos os, hvergang vi deltager er borderne fyldt fra vi åbner til vi slutter, men det smitter ikke rigtigt af i hverdagen, men de unge mennesker har jo også så mange muligheder i dag, og vi er jo ikke de eneste der står/kæmper med problemmet "manglende ungdom" , men vi er i gang med en procedure for at få flere til klubben, og håber at det lykkedes at få en ungdomsafdeling op at stå.

Turneringsleder Jan Winther kunne i sin "velforberedte beretning" overrække "Fødselsdagspokalen" til Kirsten Thybo, og Jubilæumspokalen til Henrik Søndergård.
Jan glæder sig selvfølgelig også over alle de flotte resultater klubben har nået i denne sæson, og det kan blive meget større endnu, sagde Jan Winther, for første gang i klubbens historie har vi 2 spillere med i eliterækken når finalen afvikles i Kolding d. 5 - 6 - og 7 april,  det er Henrik Søndergård og Frank Jensen der er blandt de 16 bedste billardspillere i landet. Derudover har Michael Schæffer og Jan Winther gjort sig klar til finalen Søgård Cuppen i carambole-rækkerne som afvikles i Bristol Odense d 6 og 7 april. Desuden har flere spillere mulighede for at nå frem til finalerne i flere rækker.

Der var et enkelt nyvalg til bestyrelsen, idet Michael Schæffer ikke ønskede at forsætte som næstformand p.gr a tidspres m.m, han blev erstattet af Jan "albani" Petersen.

Kasserer Kirsten Thybo kunne fremlægge et regnskab som vidste et overskud på ca 20.000-kr, men som hun sagde, dem for vi også brug for i den kommende sæson, bl.a. på grund af en for håbentlig oprykning for førsteholdet vedkommende.


powered by sitecore