Tuesday, April 9, 2013

Flotte resultater ved DM i kolding

Henrik søndergaard og Frank Jensen var fra fredag den 5/4 til søndag den 7/4  til DM i Kolding hvor de begge opnåede et flot resultat.
Begge spillere gik videre til kvartfinalen efter nogle spændene kampe i gruppespillet.

Fredag mødte Henrik i sin første kamp Jan Mortensen fra BK Nyborg. Henrik SøndergaardHer tabte Henrik desværre til jan. Herefter skulle Henrik møde Lars Jensen fra Korsør hvor Henrik trak en sejr i land. Lørdag skulle henrik så møde Johnny Hansen fra Bristol hvor Henrik skulle vinde over Johnny for at gå videre hvilket ikke er en nem opgave da Johnny er en af landets bedste spilllere. Henrik og Johnny har flere gange mødt hinanden, men Johnny har altid vundet. Henrik vidste stor kampgejst og i en meget disiplineret og taktisk kamp vandt Henrik, og var hermed videre til kvartfinalen og Johnny røg ud af DM spillet.

Frank skulle i sin første kamp møde Tom Pitraszek fra KBK/BNV her vandt Frank den første kamp ved dette DM. I Efterføgende kamp om fredagen var det så Jan Szymula der ventede. Her måtte Frank se sig slået af Jan som i denne kamp viste bedre spil. Om Lørdagen skulle Frank så spille med Erling Pedersen fra Vejby. Her var kravet et en sejr til Frank for at gå videre til kvartfinalen. Frank Spillede en flot kamp og besejrede Erling som så røg ud af DM.

Frank Mundt Jensen

I spillernes to kvartfinaler skulle Henrik møde Thomas Bræck fra Vejby. Thomas spillede en kanon kamp og lukkede i 2 indgange. Der var desværre ikke meget at gøre ved Thomas i denne kamp.

Frank skulle igen møde Jan Szymula og her bølgende kampen frem og tilbage. Frank lagde godt ud men Jan fulgte godt med og til sidst stak Jan fra Frank og lukkede kampen. Dermed var både Henrik og Frank ude af dette års DM. Henrik's placering blev nr. 8 med et totalsnit på 56,10 og den højste serie blev på 478. Frank endte på en 7 plads med et totalsnit på 82,13 og hans højste serie var på 288.

Et flot resultat af begge spillere og dermed har BK. Sorana 2 spillere i top 10 i danmark.


powered by sitecore