Wednesday, September 11, 2013

Sæsonen 2013-14 er godt i gang

Sæsonen 2013-14 er godt i gang og B.K.Sorana  har haft flere hold i kamp, med flg. Resultater til følge.

2. div. Klubbens andet hold har på hjemmebane vundet en sikker sejr på 8-0 over Holmegård BC. Bertel Petersen var bedste spiller med et snit på 100 og en serie på 320, flot!. Næste kamp er på ude bane mod Jyderup d. 15 sept.

I 3.div. har holdet på hjemmebane mødt Hvalsø 2, som kunne tage hjem med en sejrer på 6-2. Kun Jens Hemmingsen formodede at vinde for Sorana. Næste kamp er på udebane mod Ishøj d 22. sept.

Serie 3 hold 1 har på hjemmebane vundet helt suverænt 8-0 over Vordingborg, og er dermed i toppen af rækken. Bedste spiller fra Sorana vae Christian Gad, som opnåede et snit på 8.37 og en serie på 56. Næste kamp er ude mod Højen d.22.sept.

Begge old-boys hold har været i kamp. Hold 1 har hjemme mødt Ramsø, og holdene delte point ved at spille uafgjort 4-4. Rudy Thybo og Finn Skovgård vandt deres kampe medens Ole Johansen (tabte med 8 point) og Jean Alstrøm (tabte med 6 point), begge tabte deres kampe. Hold 2 har på udebane spillet 4-4 mod Osted. Erik Christiansen og Jens Hansen vandt deres kampe, medens der var store nederlag til Kaj Nikolajsen og Kjeld Nielsen.

I Old-Boys  cupperne er John Hansen og Kjeld Nielsen videre , ved at de begge vandt deres puljer, med henholdsvis 102,68 %  og 121,43 %,  begge puljer blev afviklet i Næstved Billardklub. Samme sted blev 1 runde i 3. bande kl. b. afholdt, og her deltog Jan Winther fra BK. Sorana , og han blev puljevinder i en meget tæt pulje. Med dette resultat er Jan videre til næste runde.


powered by sitecore