Friday, October 17, 2014

Billardcamp i Næstved billardklub

Træning NaestvedAsger og Casper fra Sorana deltog i Næstveds billardcamp som blev afholdt i Næstveds billard klub tirsdag og onsdag i uge 42. Billardcampen var for unge under 21 år.

Der var mødetid tirsdag kl. 10 og derefter stod der billard på programmet i form af instruktion og turnering. I løbet af dagen var der mulighed for at spille fodbold i den nærliggende hal for at få tankerne på lidt andet end billard men stadig holde det sociale vedlige med andre billardspillere.
Næstved billard klub havde i sammenarbejde med deres sponsorer, Den Danske Billard Union og billardfyn.dk fået planlagt campen så der var gratis mad og overnatning til de unge billardspillere.
Onsdag stod programmet igen på masser af billard indtil kl. 15 hvor det hele sluttede.

I løbet af de to dage kiggede den 17-årige Anders Henriksen forbi campen. Anders har for nyligt vundet EM i fri Carambole. Mon ikke Anders har vist noget af hans kunnen og fortalt at med meget træning og arbejde kan man nå lang.

Både Asger og Casper synes begge at de to dage i Næstved har været lærerige og sjove og vil helt sikkert deltage igen en anden gang. Ud over at der bliver spillet masser af billard så går billardcampen også ud på at møde andre unge billardspillere og danne et godt socialt netværk hvilket jeg tror det er lykkes for vores to unge talenter.

En stor tak til Næstved Billardklub for dette initiativ og det store arbejde der har gået forud for campen.

 


powered by sitecore