Wednesday, April 09, 2014

DM BRONZE TIL B.K.SORANA

Ved D.M. i keglebillard kl. Elite, som blev afholdt i Skagen Billard Club, havde Sorana to spiller blandt de 16 bedste i landet, som dystede om DM. Henrik Søndergaard blev puljevinder, et godt resultat, idet det var en meget stærk pulje Henrik var kommet i.
Med det resultat var kvartfinalen nået, og den vandt Henrik også, på sikkert og flot spil.
Dermed var næste kamp semifinalen, og her måtte Henrik se sig slået af den velspillende ”Johnny” fra Bristol i Odense. Derved var bronzen i hus og den medalje fik Henrik om halsen ved præmieoverrækkelsen. Dermed er et godt kegle år sluttet og en velfortjent ferie venter forude.


Frank M. Jensen deltog også i stævnet, men det ville ikke rigtig kører for ”farlige Frank” som han blev kaldt blandt de øvrige 15 spillere, og desuden også på landsplan! Frank havde en mulighed før sidste kamp, nemlig muligheden for at gå videre som bedste to´ere, men mon ikke nerverne spillede frank et lille pus, for det ville slet ikke trille for Frank, som dermed røg ud, og endte sammenlagt på en 14 plads, et flot resultat trods alt, for det var de 16 bedste keglebillardspillere i landet  der mødtes til dette stævne.
Nu kan Frank også ligge billard køen på en velfortjent ferie, efter en meget flot sæson.


powered by sitecore