Wednesday, April 09, 2014

Henrik Søndergaard vandt bronze ved DM i Skagen

Skagen billard club var klubben der i år afholdt DM i individuelt keglebillard.

Henrik søndergaard var havnet i en stærk pulje med Thomas Bræck, Jan Szymula og Claus Hansen, og i sådan en pulje er intet givet på forhånd.

Henrik spillede sine to første kamp om fredagen og lagde ud med Jan Szymula og efterfølgende Thomas Bræck. Henrik Viste klasse med godt spil fra start og tog føringen fra start til slut i begge kampe
Om lørdagen skulle Henrik spille den sidste puljekamp imod Claus Henrik SondergaardHansen som Henrik vandt sikkert. Dermed var Henrik puljevinder og klar til kvartfinalen.
I kvartfinalen som blev spillet senere lørdag skulle Henrik møde Jan Mortensen fra BK. Nyborg. Jan havde tidligere spillet nogle gode kampe og der var igen lagt op til en spændene kamp. Begge spillere kunne ikke få ballerne til at rulle og kampen trak "helt" ud i 11 indgange men heldigvis med Henrik som vinder. Selvom kampen ikke var velspillet så var Jan ikke tæt på at vinde kampen.

Så stod Henrik Søndergaard i semifinalen om søndagen og her skulle han møde Johnny Hansen fra Bristol som var stor favorit til DM guld. Begge spillere virkere lidt nervøse og Johnny lagde best ud. Efter en god serie fra Johnny's side bad Henrik om 5 min. pause som der er tilladt midtvejs i en kamp. Efter pausen kom Hennrik godt igen med en god serie og var oppe at presse Johnny.  I de efterfølgende indgange kan Henrik desværre ikke følge den gode serie op, og det ender med at Johnny går ind og lukker kampen.

Her sluttede Henriks DM, men med en tabt semifinale har Henrik spillet sig til DM bronze, hvilket er et meget flot resultat i et meget skarpt felt af gode billard spillere.

Henriks totalsnit for DM blev 104,17 og højeste serie var på 512 point.

Henrik søndergaard ønskes tillykke med det flotte resultat af B.K.Sorana, og vi ved at Henrik er med i kampen om guldet næste sæson.


powered by sitecore