Thursday, October 30, 2014

Stafet holdet slog et ubesejret Holbæk og indtog førstepladsen

Tirsdag d. 28/10-14 tog Sorana's stafet hold imod Holbæk som inden aftenens kamp var ubejsejret. Sorana's hold består af Frank E. Petersen, Christian Gad og Christina M. Rasmussen.

Der var på forhånd lagt op til en hård prøve for Sorana's stafet hold men holdet beviste at selv de bedste modstandere kan overvindes.

Christina var den første der skulle i kamp, og hun havde virkelig en god aften. Her var modstanderen uden chance da Christina nåde sine 158 point. Christina fik et flot snit på 8,78 og højeste serie var på 34.

Christian var den næste der skulle i ilden. En forkølelse var nok grunden til at Christian spillede på halv styrke. Trods dette så blev kampen en gyser da modstanderen kun tabte med 2 point, og Christian nåde sine 148 point. Snittet blev 5,69 og højeste serie var på 24.

Sidste og afgørende kamp stod Frank E. Petersen for. Frank lagde rigtig godt ud og spillede rigtig flot billard hvilket man også kunne se på scoren. På dette tidspunkt spillede Frank 4-5 gange bedre end hans årssnit. Desværre tabte Frank pusten og modstanderen kom godt igen og igen skulle det vise sig at blive en nervepirrende kamp. Frank fandt koncentrationen igen, og da modstanderen mangler 2 point og brænder så skal Frank ind og bevise at han kan holde fokus og nerverne ude. Heldigvis tager Frank det køligt og lukker kampen for snuden af modstandern. Frank Nåde sine 316 og spillede med hele 19,75 og serien lød på 88. Rigtig flot spillet af Frank og resten af holdet.

Og da kampen endte 6-0 til B.K.Sorana så rykker Sorana op på første pladsen i puljen foran netop Holbæk.

Frank Petersen Mellem

Frank E. Petersen i et af sine afgørende stød


powered by sitecore