Wednesday, April 12, 2017

DM-bronze til elite holdet i BK Sorana

Klubbens bedste billardhold sikrede sig sin første mesterskabsmedalje.

For første gang i klubbens historie deltog eliteholdet fra Billardklubben Sorana i slutspillet om det danske mesterskab, og for første gang hjemførte holdet en medalje, da det lykkedes BK Sorana at sikre sig tredjepladsen og dermed bronzemedaljerne.

Slutspillet blev afviklet hos BK Bristol i Odense i weekenden 1.-2. april. Holdet fra Sorana bestod af Frank M. Jensen, Allan Grønager, Michael Schæffer og Henrik Søndergaard. De tre førstnævnte var debutanter i slutspillet, mens Henrik Søndergaard har prøvet det før med en anden klub. Søndergaard har i øvrigt også spillet sig i slutspillet om det individuelle DM i keglebillard. Her regnes han som »farlig outsider«.

Elite3plads

BK Sorana nåede slutspillet via en fjerdeplads i elitedivisionen og var dermed også kun regnet som fjerdebedst. Holdet havde således 0 point med over til de afgørende kampe, men det lod spillerne sig ikke slå ud af. Især Henrik Søndergaard var stærkt spillende.

Favoritterne fra BK Bristol Odense vandt DM-guldet, mens der var sølvmedaljer til Vejby. BK Sorana sikrede sig bronzen, mens det gik helt galt for sølvfavoritterne fra Frem Kolding, der måtte tage til takke med fjerdepladsen uden for medaljerækken


powered by sitecore