Monday, September 24, 2018

3.division vinder lokalopgøret mod Ringsted

.Jan Winther (62.50 i snit), Dan M.Jensen, Kenn Hansen og Casper Østergaard, er B.K.Sorana´s trediehold, og forsatte de gode takter i hjemmekampen i 3.div. mod lokalrivalerne fra Ringsted, som måtte tage hjem med 8-0 nederlag. Et nederlag som var svært at tackle for især gæsternes Jørn Poulsen, som burde have haft en advarsel for sin utilbørlige og usportsligeoptræden. Næste spillerunde er d.7. okt.

1.div: Bertil Petersen (46.66) og Kim Rasmussen (38.88) sørgede for at det ene point blev i B.K. Sorana da B.K.Højen søndag var på besøg. Frank Pedersen var helt væk i sin kamp (21.88) medens Michael Schæffer (37.41) var lige ved, men tabte mod en godt spillende Højen mand. Holdet spiller næste kamp på udebane mod topholdet fra Helsingør søndag d.7. okt.

Serie  2: Spillede på udebane mod Vordingborg BC. og vandt med 6-2! Kun ”Albani” Jan, kunne ikke få spillet til at rulle, men med sejre af: John ”Knors” Hansen, Kai Nikolaisen og Stig Dokkedahl kom begge point med hjem til Sorø.

Old-boys: Alle tre hold har været i kamp. Hold 1 vandt 6-2 i Hvalsø, hold 2 vandt hjemme med 8-0 over Osted og aftenholdet vandt 6-2 over Næstved. I old-boys individuelt er Kai Nikolaisen og John Hansen videre som henholdsvis 1`ere og 2´ ere i hver sin pulje som blev spillet i Sorø.

Senior cup: Sorana har haft flere spiller i aktion og især Jesper Andersen skal fremhøves idet han spillede sit livs kamp, og opnåede et gennemsnit på 19.66, og besatte dermed 2 pladsen i sin pulje som blev spillet i Korsør.


powered by sitecore