Sunday, September 16, 2018

Eliten kom godt fra start

Eliteholdet i billardklubben B.K. Sorana har åbent denne sæson med 2 sejre over henholdsvis Næstved og Vordingborg. Lørdag var det Næstved der var på besøg, og de fik ikke meget at skulle have sagt i denne match. Alle fire spiller på det lokale elitehold, var virkelige tændte, og spillede rigtig godt billard, hvilket også kunne ses på holdsnittet som blev klubrekord med hele 145,45. Alle fire vandt deres kamp meget sikkert.

Forventningerne var derfor meget høje til søndagens kamp mod Vordingborg. Men ”træerne” vokser som sagt ikke ind himmelen. Efter en meget svag start på kampene, hvor alle de Soranske spillere kom dårligt afsted, lykkedes det dog holdet at vinde matchen med 8-0. Holdsnittet på 84.21 fortæller da også at det var en dårlig kamp i forhold til lørdagens flotte kamp. Holdet spiller hjemme igen lørdag d. 29 sept. kl.13.00 hvor Frem Kolding 2 kommer på besøg, og søndag d.30 sept kl.10.00 er det så rækkens stærkeste hold der kommer til Sorana, nemlig Bristol fra Odense.

Serie 3 har spillet hjemme mod Vordingborg og de lokale spillere vandt med 6-2. Kun Brian Larsen tabte. Der var sejre til Søren Madsen, Mary Halskov Pedersen og Jesper Andersen. Holdets næste kamp er på hjemmebane søndag d. 30 sept. kl.10.00 hvor Nyk.F. kommer på besøg.  

 


powered by sitecore