Monday, September 10, 2018

B.K.Sorana kom godt fra start

Billardklubben B.K. Sorana havde i weekenden d. 9 sept. 3 hold i kamp. 1. division havde besøg af topseedet Gilleleje, så der var lagt op til en spændende kamp, de to imellem. Det blev ligeså spændende som ventet, og da kampene var færdigspillet, stod der 4 – 4 og hvert hold fik 1 point. Et godt og lidt heldigt point til B.K Sorana, idet Frank Pedersen lukkede sin kamp med en serie på 144, da modstanderen manglede sølle 2 point. Frank Pedersen opnåede et snit på 46.66. Bertil Petersen var den anden vinder på det soranske hold. Via en serie på 260 og meget godt og sikkert spil opnåede Bertil et snit på 100.00. Derimod var det lidt mere ærgeligt at Kim Rasmussen ikke kunne holde koncentrationen og fokus på den gode start han havde med bl.a. en serie på 214 point, var han langt foran, men fik så lukket modstanderen ind i kampen, derefter gik det bare a.h.t. og modstanderen fandt rytmen, og besejrede dermed Kim, som opnåede et gennemsnit på 32.00. Michael Schæffer løb ind en meget stærkt spillende Gilleleje mand, og desuden var Michael ramt af en infektion med feber og synsbesvær til følge. Michael fik ”en på hatten” og opnåede et gennemsnit på 9.45. Holdets næste kamp er også på hjemmebane hvor B.K.Højen (Stubbekøbing)kommer på besøg søndag d.23.sept.

3.division: Tog imod Vordingborg BC, og B.K.Sorana var favorit til sejren! Og forventningerne holdt også stik, idet holdet 8 – 0. Dan M. Jensen spillede en meget flot kamp, og via enserie på 110 opnåede han et snit på 38.46. De øvrige på holdet var: janwinther (31.25), Kenn Hansen (25.00), og Casper Østergaard (21.73). Holdet spiller hjem igen d.23.sept. hvor Ringsted kommer på besøg.

Serie 2: John Hansen (8.45), Jan Petersen (6.40), Finn Skovgaard (8.46) og Stig Dokkedahl (7.68) kunne ikke stille meget op i udekampen mod sidste års vinder og Danske mestre for serie 2 hold Holmegaard. Man kan så diskutere om det er berettiget at de igen i år spiller i serie 2, men måske skulle have været placeret i serie 1. B.K.Sorana spiller næste kamp ude mod Vordingborg søndag d.23.sept.

Old – Boys: Hold 1 har på udebane slået Svinninge 8 - 0, og indtager i øjeblikket førstepladsen i deres pulje! Hold 2 har overraskende vundet med 6-2 over Skælskør. Aftenholdet har udsat deres kamp til senere.


powered by sitecore