Tuesday, October 30, 2018

Peter Eisvang videre i individuelt

Billardklubben B.K.Sorana´s elitehold er efter weekendens kampe med helt fremme i spillet om slutspilpladserne. Lørdag var holdet i kamp mod en anden bejler til slutspilspladserne, nemlig Søborg. Frank M. Jensen spillede uafgjort, og der var sejrer til Allan Grønager og Claus K. Hansen (via en serie på 670). Trods en serie på 616, måtte Henrik Søndergaard gå fra bordet som taber. Men Sorana vinder matchen 5-3. Søndag stillede samme hold så op i Gilleleje, og her blev det til en sejr på 7 – 1. Frank spillede uafgjort, efter at have været bagud 78 – 584 lykkedes det Frank at nå op og lukke kampen, men modstanderen havde efterstød og lavede de sidste point, så dermed uafgjort for Frank´s vedkommende. Der var sikre sejre til Allan, Claus og Henrik, og dermed 7-1 til Sorana. Holdet ligger nu på en delt 4.plads. Næste runde er d.10. og 11. nov. på hjemmebane! Lørdag kl.13.00 kommer en anden bejler til slutspillet Asaa på besøg, og søndag kommer et af topholdene Frem Kolding 1 på besøg, og det er kl.10.00.

Serie 1 har på hjemmebane vundet med 6 – 2 over Osted, medens serie 3 på udebane vandt 6 – 2 over Sakskøbing. Begge hold er dermed stadig med i topstriden. Næste runde er d. 11. nov.

Peter Eisvang er klar til 4. runde i kegler kl.D. efter at være blevet puljevinder i en flyttet kamp, som er blevet afviklet i Skælskør. 4 runde spilles d 1 dec. og her har Peter gode muligheder for at trække hjemmebane.

 


powered by sitecore