Friday, September 7, 2018

Så starter sæsonen i B.K.Sorana for alvor

Så starter sæsonen i B.K.Sorana for alvor.

Søndag spiller 1. og 3. div. hjemme kl.10.00. Serie 2 spiller ude.

Efter sommerpausen, har spillerne i billardklubben B.K.Sorana i den senere tid afholdt flere træningsaftner med henblik på den kommende sæsonstart, som rigtig går i gang i den kommende weekend.

1.division spiller søndag kl.10.00 hjemme mod Gilleje, som regnes for et af topholdene i puljen, men Sorana´s hold er også seedet en topplacering, så der er tale om en rigtig topkamp. B.K.Sorana´s hold består af: Bertil Petersen, Frank Pedersen, Michael Schæffer og Kim Rasmusen. Så nu gælder det, så det er nu vi skal se om den sidste tids træning har båret frugt.

Samtidigt spiller 3.division også hjemme mod Vordingborg, og her skulle hjemmeholdet være svag favorit, holdet som stiller til start er: Jan Winther, Dan M. Jensen, Kenn Hansen og Casper Østergaard, og de skal alle, spille op til deres allerbedste for at forsvarer deres favoritværdighed. Man håber på, fra begge holds side, at der bliver godtilskueropbakning, bl.a. fra de øvrige klubspillere, ligesom man håber der vil komme tilskuere udefra for at se de to hold kæmpe for en god sæsonstart. Man bedes være på plads i lokalet lige inden kl.10.00, (efter 10.00 benyttes bagindgangen) og der er kaffe på ”dunken” til fri afbenyttelse.

Serie 2 holdet ligger ud på udebane mod sidste års Danmarksmester i serie 2 Holmegaard, og skal der point med hjem skal holdet spille op til deres allerbedste, men det bliver en svær kamp at få point i.

Old Boys hold 1 og hold 2 samt aftenholdet har alle tre hold været i kamp. Hold 1 vandt over Kalundborg, aftenholdet vandt over Solrød og hold2 fik en ”røvfuld” i Holmegård.

Eliten

Spiller hjemme lørdag d. 15 sept. mod Næstved kl.13.00. Søndag d 16 sept. kl.10.00 kommer Vordingborg på besøg. Holdet for B.K.Sorana som er: Henrik Søndergaard, Claus Hansen, Frank M. Jensen og Allan Grønager og skulle gerne have 4 point på tavlen efter disse to kampe.

 


powered by sitecore