Tuesday, October 2, 2018

serie 1 og 3 vandt

Billardklubben Sorana´s hold i eliterækken løb noget overraskende ind i to nederlag i den forgangene weekend, hvor holdet på hjemmebanen mødte: Frem Kolding hold 2 om lørdagen og rækkens tophold Bristol om søndagen.

Lørdagens kamp blev tabt med 3 – 5. Allan Grønager vandt sin kamp, med beskedne 66.66 i snit og en serie på 172. Claus Kastrup Hansen opnåede remis via en serie på 488 og et snit på 114.28. Henrik Søndergaard og Frank Mundt Jensen spillede begge under vanlig standard og tabte begge deres kamp.

Søndag var det så det suveræne tophold fra B.K.Bristol i Odense der kom på besøg, og som ventet kunne de lokale ikke stille meget i matchen. Dog burde Allan Grønager have vundet sin kamp, men nerverne kom pludselig på tværs, og han måtte se sig slået med ”sølle” 28 point.

Holdet har næste spillerunde den 13 og 14 okt. hvor to vanskelige kampe venter. Lørdag d. 13. I Søborg hvor Søborg 2 tager imod B.K. Sorana, og søndag er det Vejby der byder B.K. Sorana velkommen. Og skal slutspilspladsen nå´s skal der point med hjem til Sorana.

Serie 1: Har på udebane vundet med 6-2 over Ølstykke. Frank M. Rasmussen var holdets bedste. Peter Eisvang var eneste taber. Holdet spiller hjemme mod Hvalsø søndag d.14 okt.

Serie 3: Er stadig med helt fremme i rækken efter søndagens hjemmebane sejr på 6 - 2 over Nykøbing. Søren Madsen var taberen på holdet, men var også ramt af noget virus af en eller anden art. Mary Halskov Pedersen var holdet bedste med 10.34 i snit. Holdet skal på udebane møde et af de andre tophold i rækken, nemlig Korsør søndag d.14.okt.

1.Div. og serie 2 spiller begge på søndag d.7 okt. 1 division skal til Helsingør, og skal der point med hjem skal alle spille op til deres allerbedste. Serie 1 spiller hjemme mod Stevns søndag kl.10.00, og mon ikke holdet første sejr kan komme i hus!

 


powered by sitecore