BKSorana@Gmail.com

|

57 83 16 55

08
Apr

BK Sorana overraskede ved hold DM

I weekenden skete der en overraskelse i Søren Søgaard Ligaen i keglebillard, da BK Sorana fra Sorø snuppede sølvmedaljerne. Selvom BK Bristol fra Odense vandt mesterskabet for niende gang i alt og for tredje gang i træk, blev de overrasket af det stærke spil fra Sorana.

Bristol, der havde vundet grundspillet og havde fordelen af hjemmebane samt bonuspoint, måtte nøjes med et uafgjort resultat mod Sorana i stævnets første kamp. Dette satte tonen for en spændende finale, hvor Sorana viste deres værd med flot spil og knebne sejre.

Selvom Bristol tog føringen efter lørdagens kampe, var Sorana klar til at kæmpe for sejren. Deres sejr over BK Frem satte scenen for en nervepirrende sidste runde, hvor tre hold kunne vinde mesterskabet.

BK Frem skulle bruge en sejr for at tage guldet, men det ville ikke være nok, hvis Sorana havde slået Korsør. Mod Korsør havde Sorana en mindre heldig kamp, men det ændrede ikke på, at spændingen var intakt inden DM-finalen mellem Bristol og BK Frem.

BK Frem skulle bruge to matchpoint for at tage klubbens første guldmedaljer i Elitedivisionen, men Bristol holdt stand og sikrede sig endnu en mesterskabstitel. Imens tog BK Sorana med Frank Mundt Jensen, Morten Ancher, Allan Grønager og Casper Østergaard Olsen sølvmedaljerne for første gang i klubbens historie. BK Frem sikrede sig bronze

BK.SORANA

Billardklubben B.K.SORANA har eksisteret over 50 år og danner rammerne for medlemmer der gerne vil spille billard på hyggeplan eller som turneringsspillere.

Følg Os

Copyright © BKSorana.dk. All Rights Reserved.