BKSorana@Gmail.com

|

57 83 16 55

05
Jun

Casper forsvarer sin DM titel i keglebillard

Hele 4 junior DM mesterskaber blev der kæmpet om i næstveds billard lokaler den 6 juni 2022 i disciplinerne 5-kegler, 3-bande carambole og keglebillard samt keglebillard for piger. B.K.Sorana havde 3 juniorspillere med ved stævnet Casper Østergaard, Peter Eisvang og Mary Halskov.

Casper Østergaard og Mary Halskov ved junior DM


Peter Eisvang stillede for første gang op i 3-bande og vidste på forhånd at det ville blive en svær opgave imod danmarks bedste junior spillere. Peter kom i indledende pulje sammen med sin klubkammerat Casper som også stillede op i denne diciplin. Peter måtte sande at modstanden var for hård og med 2 tabte kampe var peter ude af mesterskaberne.

Casper Østergaard vandt 1 kamp i indledende pulje og kig videre til semifinalen. Her ventede en hård modstander nemlig den forsvarende mester Lukas Mortensen fra BK Fluen. Casper gjorde god modstand og spillede en flot kamp, men Lukas spillede endnu bedere og vandt kampen over Casper. Casper spillede sig til en flot 3 plads i 3-bande som han ellers ikke spillet til dagligt.

Derimod gik det helt anderledes i keglebillard for Casper. Her vandt Casper alle indledende kampe til finalen. Casper spillede ikke de bedste kampe men fik hevet sejre

n i land alligevel. I finalen skulle Casper igen møde Lukas Mortensen som også er en god keglespiller. Casper fik pludselig gang i billardspillet og spillede en god kamp hvor det var mest nødvendigt. Casper trak sig sejerigt ud af finalen og genvandt dermed DM titel for

DM juniorer for 2 år i træk.

Mary Halskov som deltog i DM for piger  spillede sig også til et flot resultat. Mary spillede sammen med 3 andre piger i en pulje hvor alle skulle møde hinanden. Den der trak det længeste strå og blev nr. 1 i puljen kunne kalde sig DM mester. Da alle kampe i puljen var færdigspillet havde Mary vundet 2 kampe og tabt 1 kamp. Sigrid var Næsved havde samme antal vundet kampe og dermed havde de to piger samme antal point. Da Sigrid havde en bedere fremgang end Mary løb næstved spilleren med DM titlen for næsten af Mary. Men et flot resultat og en 2 plads til Mary Halskov.

BK.SORANA

Billardklubben B.K.SORANA har eksisteret over 50 år og danner rammerne for medlemmer der gerne vil spille billard på hyggeplan eller som turneringsspillere.

Følg Os

Copyright © BKSorana.dk. All Rights Reserved.