BKSorana@Gmail.com

|

57 83 16 55

Ungdom

 

Vil du vide mere om billard og gerne vil prøve at spille. Så kontakt Frank Jensen på tlf::  31 57 40 12 eller email: Mundt.f@Gmail.com

 

 

Billard er ikke kun for voksne, vil du være med?
Der er mange der tror at billard kun er for voksne, men det er langt fra tilfældet. Billardsporten har mange ungdomsspillere, som går og har det sjovt med hinanden ude i klubberne. 

Der er altid en konkurrence om hvem der kan slå hinanden, og derfor bliver der trænet flittigt for at blive bedre.Ungdom2014.jpg

BK. Sorana har i tidens løb haft mange ungdomsspillere, og nogle af dem er blandt danmark's bedste billardspillere idag.

Vores ungdomsspillere har en fast træningsdag, hvor de kommer for at spille med hinanden og for at lære nye ting i billardspillet. Der er altid en voksen som går og træner ungdomspillerne, så de hele tiden udvikler sig. Hvis der er ting spillerne vil prøve eller ikke kan forstå, så kan de altid spørge deres træner.

Ungdomsspillerne kan selvfølgelig altid komme op i klubben for at træne eller spille med en anden, selvom det ikke er deres træningsdag.
Billard kan spilles året rundt.

Ungdomscupper
For at spillerne ikke skal blive alt for trætte af træningen, så bliver der afholdt ungdomscupper hver måned. Cupperne foregår ude i de forskellige klubber der ligger på sjælland. Til cupperne møder spillerne andre ungdomsspillere, og ser også hvordan anrdre billardklubber ser ud.


Ungdomscup Landsfinale WebHvis man er så dygtig at vinde en ungdomscup, så går man videre til at spille om sjællandsmesterskabet. Herfra kan man igen gå videre til at spille om danmarksmesterskabet. Danmarksmesterskabet kan afvikles i hvilken som helst klub i danmark, så her har man også muligheden for at møde andre ungdomsspillere fra bla. fyn og jylland.

Priser
Da det kan være svært at vide om man kan lide billard fra starten 

IMAG0564

af, så tilbyder BK. Sorana vores ungdomsspillere, at de kan spille 

den første måned gratis. Hvis det så viser sig at man gerne vil spille billard, så koster det 55,00kr. om måneden.

Vi ses ude i klubben.Så hvis du gerne vil prøve at spille billard, så kontakt vores ungdomstræner på denne mail: Frank Jensen eller kontakt ham på telefon: 31 57 40 12

BK.SORANA

Billardklubben B.K.SORANA har eksisteret over 50 år og danner rammerne for medlemmer der gerne vil spille billard på hyggeplan eller som turneringsspillere.

Følg Os

Copyright © BKSorana.dk. All Rights Reserved.